Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.
Morotssoppa med örtkesella
För 4 port
Snabblagat recept på smakrik och värmande morotssoppa med örtkesella. Du gör soppan av bland annat morötter, lök, kajennpeppar, lime, kokosmjölk och kvarg. Avnjut med en skiva bröd!
Skala morot och lök och skär i mindre bitar. Koka upp vattnet med morot, lök, buljongtärningar och kajennpeppar. Låt koka i ca 15 minuter.
Starta timer
Finriv det yttersta limeskalet. Dela och pressa juicen ur limen. Tillsätt detta, kokosmjölk och salt i soppan. Mixa soppan i matberedare eller med stavmixer.
Blanda kesellan med gräslök eller persilja. Smaka ev. av med salt och peppar.
Servera soppan med en klick örtkesella, lite finskuren gräslök och gärna rostat bröd.
Ingredienser