Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Önsta Gryta

Smörrebröd med rostbiff

Smörebröd med rostbiff.

4 portioner

1 Gul lök, stor

mat fett till stekning

0,5 tsk strösocker till stekning

4 skivor rågbröd

1 pkt Bregott

4 st skivor rostbiff (stora)

4 st ägg hårdkokta, skivas i äggskärare

2 skivade tomater

8 skivor gurka

salt och peppar

Gör så här.

Skär bort kanterna på brödet.

Skiva löken i ringar. Stek den mjuk och ljus brun. Tillsätt lite strösocker mot slutet av stekningen.

Smöra brödet och lägg på det skivade (skivat i äggskäraren) ägget i ändan på brödet, låt det lägga sig lite åt sidan.

Lägg på rostbiffen lite ojämt på resterande yta.

Garnera med de skivade tomatskivorna och en driva stekt lök, gurkskivorna och 1 liten persiljekvist.

Salta och peppra lite på tomaterna.

Hälsningar Kent