Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.
Smörebröd med rostbiff.
4 portioner
1 Gul lök, stor
mat fett till stekning
0,5 tsk strösocker till stekning
4 skivor rågbröd
1 pkt Bregott
4 st skivor rostbiff (stora)
4 st ägg hårdkokta, skivas i äggskärare
2 skivade tomater
8 skivor gurka
salt och peppar
Gör så här.
Skär bort kanterna på brödet.
Skiva löken i ringar. Stek den mjuk och ljus brun. Tillsätt lite strösocker mot slutet av stekningen.
Smöra brödet och lägg på det skivade (skivat i äggskäraren) ägget i ändan på brödet, låt det lägga sig lite åt sidan.
Lägg på rostbiffen lite ojämt på resterande yta.
Garnera med de skivade tomatskivorna och en driva stekt lök, gurkskivorna och 1 liten persiljekvist.
Salta och peppra lite på tomaterna.
Hälsningar Kent