Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Skultuna

Vi är en vital förening med i dagsläget 178 medlemmar, som tillsammans skapar en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Välkommen till din förening!

Aktuella aktiviteter

Bingospelet i föreningslokalen är avslutat för säsongen.

Nu startar vi upp boulen igen 31/5 kl 14,00 kör vi igång

PRO Skultunas medlemmar får 10% rabatt när vi handlar i blomsteraffären vid torget.

Västerfärnebo PRO bjuder in oss att deltaga i en resa till Sandgrund (Lars Lerin) den 5/6 -23. Avresa från busstationen i Skultuna kl. 07,50. Ingrid Holm håller kontakten med Västerfärnebo.

Ingrid Holm har ordnat en Smak av Dalarna resa, den kommer att bli tisdagen den åttonde augusti. Anmälan senast 30/6 till Ingrid Holm tel 070-669 91 99. Buss avgår från Västerås kl 07,50 därefter Skultuna och Västerfärnebo. Vi besöker Sahlins struts, Murbo Annas och Kulinaret. Vi kommer hem ca 18,45 till Skultuna. Pris per person 1075 kr för icke medlemmar och 800 kr för medlemmar i Skultuna PRO, som betalas senast 25/7 till PRO Skultuna bg 5182-9091

Sommarhemmet i Kvicksund kommer att ha öppet fredag till söndag i år.

PRO Skultuna har hand om Sommarhemmet vecka 31, 4-6 aug.

Vi har föreningsdag där torsdagen den 3 augusti. Vi startar kl 11,00 med kaffe och smörgås efter det går vi en tipspromenad, och lite senare blir det grillat att äta. Ni som inte kan ta er dit själva samlas vid busstationen kl 10,00 så ordnar vi med transport.

Den 10 augusti har vi metartävling i Sågdammen kl 11,00-13,00


Promenadbingon är avslutad för säsongen.Studiecirkel i vinkunskap startar 7/2 , 9/2 ,16/2 kl 14,00 alltså tre grupper, under ledning av Gunnar Stenberg. Intresseanmälan görs till Gunnar tel 0702 15 03 25

PRO-lokalen på Carl den 1X:s väg nr9 är åter bemannad på tisdagar mellan kl 9,00 och 11,00, kom in om du har problem med telefon , dator eller någon faktura, så försöker vi att lösa det. Kaffet står alltid på. Den 30 maj är sista tisdagen som det är öppet hus för vårsäsongen.

PRO-lokalen, med plats för 25 personer, går att hyra av företag till en kostnad av 100kr per tillfälle. Det finns ett litet kök med porslin, kaffebryggare, kylskåp och microvågsugn. Det finns också en toalett. För mer information kontakta Leif Parlevik tel 076 113 88 04.
Alla medlemmar är välkomna till alla våra aktiviteter.

Vi är öppna för flera förslag på aktiviteter, bara att komma ner till lokalen någon tisdag.

STYRELSEN

Skultuna
PRO riks
Polisen

Maria Carlsson informerade om bedrägerier 20/4 på Vallonen

Blåsippa

Blåsippor ( ???) med annan färg

Blåsippa

Blåsippor

Herrgårdsparken

Våravslutning i Herrgårdsparken -23

Bosse vid grillen

Bosse sköter grillningen vid avslutningen i Herrgårdsparken -23

Hergådsparken -23

Våravslutning i Herrgårdsparken -23

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Pension

  Pensionssystemet är rikt – pensionärerna fattiga?

  Pensionssystemet gör stora överskott men pengarna kan inte betalas ut till pensionärerna. Samtidigt är Sveriges pensioner är de minst jämställda i Norden. Det framkom vid ett seminarium som PRO och SKPF Pensionärerna arrangerade tillsammans med tankesmedjan Tiden. I en kommande rapport vill organisationerna visa hur pensionssystemet kan reformeras.

 • Övrigt

  Krav för att få stopp på bedrägerierna

  Genom skoningslösa bedrägerimetoder mot pensionärer skaffar sig de kriminella gängen miljontals kronor varje månad. Pengar som går till vapen, droger och rakt ner i fickorna på de gängkriminella. Tusentals vilseledda pensionärer står maktlösa och utan rätten på sin sida.

 • Pension

  Finansministern pressad om beskattningen av 1957:orna

  Finansminister Elisabeth Svantesson försvarade sig i riksdagens talarstol mot kritiska riksdagsledamöter – och kanske gav hon i slutet av debatten en öppning för att regeringen ska ändra sig?

 • Pension

  Regeringen missar chansen att gottgöra skatteorättvisan som drabbat 57:orna

  Äldreomsorgen står inför stora nedskärningar till följd av kostnadskrisen. Regeringen borde skjuta till pengar till kommunerna i vårbudgeten, men missar tillfället. Likaså ignorerar man möjligheten att kompensera dem som är födda 1957 för den skatteorättvisa som drabbat årskullen. Den kritiken riktar PRO:s ordförande Åsa Lindestam mot den vårbudget som finansminister Elisabeth Svantesson (M) presenterade idag.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet