Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Önsta Gryta

Snittar med blåmögeloströra

Snittar med blåmögeloströra, päron och knaperstekt bacon.


Variera ostbrickan med rågcrostini och en härlig blåmögeloströra! Genom att kombinera sött och salt kan du med enkla knep höja smakupplevelsen. Kombinationen av sältan från baconet och blåmögelosten och sötman från päronet är ljuvlig och faller de flesta i smaken.

Ingredienser
Portioner: 6
handle
• 100 g blåmögelost
• 1/2 dl knaperstekt hackat bacon
• 1/2 - 1 moget, skalat och grovrivet päron
• vitpeppar efter smak
• 6 st rågcrostini med havssalt och olivolja

Bra att veta när du ändrar antalet portioner
Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
1. Smula blåmögelosten och blanda med det rivna päronet.
2. Lägg på 1/2 msk på varje crostini. Garnera med knaperstekt bacon.
För alla
Fri från ägg.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.