Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.
Kalasgoda Hallonbiskvier
Vilken lycka med mandelmassa.
40 st ruttor
Botten
600 g mandelmassas
6 st stora ägg
Botten:
Vispa äggen
Riv mandelmassan
Blanda äggsmet med mandelmassan.
Bred ut smeten i långpanna 25x30 cm med smörpapper.
Smöra in smörpappret innan fyllningen hälls i.
Grädda mitt i ugnen i 225 grader ca 20 minuter
Låt kakan svalna efter gräddning (i kylsåp)
Fyllning
250 g smör
2 dl florsocker
3 tsk vaniljsocker
300 g hallon
Fyllning:
Vispa smör, vaniljsocker och florsocker pösigt.
Tillsätt hallon och vispa till jämn smörkräm.
Bred på fyllning när kakan har svalnat.
Placera 40 st hallon på kakan. I mitten på varje tårtbit.
Ställ in kakan svalt.
Skär kakan i rutor
Garnering:
Riv choklad över bitarna innan servering.