Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Önsta Gryta

Tundbrödsnittar med lax & pepparrotsvisp

Tundbrödsnittar med lax & pepparrotsvisp
Recept; (8 port.)
5 st Kallrökta laxskivor
5 st Mjuka tunnbrödsplattor
1 dl Crème Fraiche
8-12 Körsbärstomater
Ruccolasallad
1 bit färsk Pepparrot
Smör

Pepparrotsvisp;
Riv pepparroten och blanda den med crème fraiche.
Anpassa mängden pepparrot avseende styrka.
Låt stå och vila i ca 15 min.
Smaka av pepparrotsvispet med salt, peppar och lite citronsaft.

Tillredning;
1 Bred smör på tunnbrödet.
2 Placera ut laxskivorna så att de täcker brödet.
3 Bred på ett jämt lager pepparrotsvisp över laxen. Rulla ihop
tunnbrödet på tvären.
4 Packa in tunnbrödsrullarna i gladpack och låt dem vila i
kylskåpet minst ½ timma.
5 Skär snittarna ca.1,5-2 cm breda.

Upplägg & servering;
Placera ut ett lämpligt antal snittar på en tallrik. Piffa till anrättningen med ruccolasallad och tomater.