Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Önsta Gryta

Rönnby mötesplats


Personer framför träd
Rönnby mötesplats

Mötesplats Rönnby

Sommarprogram

Mötesplatsen har öppet under sommaren.

Kl. 9.00 – 15.30

Vill önska er alla en riktigt skön sommar!

Kulturprogram

Torsdag 13 juni kl.11.00 Gycklargruppen TRiX, Erik Klinga

En poetisk och fantasifull föreställning om drömmar och minnen. Två cirkusartister från Gycklargruppen TRiX kommer på besök. I föreställningen bjuds åskådarna på cirkusnummer som är både vackra och poetiska, men även lite tokiga och häpnadsväckande.

Onsdag 3 juli kl.15.30 Svenska rocklegender, Kent Wennman

En varm, musikalisk och humoristisk nostalgiresa till de gyllene

åren 56-63 då Sverige fick sina ”egna” idoler. Givetvis med starka amerikanska influenser men ändå äkta ”svensk” touch. Owe Thörnqvist, Rock-Olga, Lill-Babs, Rock-Ragge, Little Gerhard, Siw Malmqvist m.fl.

Det blir nostalgi, skratt, allsång och ja, kanske en och annan tår också. Vi ger 100% garanti för sväng, humor, fart och fläkt!

Tisdag 20 aug kl.14.00 Mikaels agent, Fredrik

Den svenska visskatten är världsunik och har format den svenska folksjälen. Ur den karga, nordliga myllan har de vackraste visorna blommat i outsinligt antal och ständigt nya färgsprakande ord och toner har tänt hoppets och livsglädjens rosor i våra sinnen.

Här framstår 1900-talet som den ljusaste epok; mitt i världens kaos finns oaser av kärlek och ordet, till konsten och människan.

Konserten avslutas med en festlig hyllning till vår folkkäre visskapare och artist Lasse Berghagen.

Uppträdandena är inne i Mötesplatsens café.

Fri entré

Tisdag den 18 juni

Hela mötesplatsen gör en utflykt till Klockartorp och upplever livet på en gård med olika slags härliga djur. Avfärd från mötesplatsen kl.9.30. Föranmälan.

Fikavagnen kommer som vanligt gå runt till alla uteplatser vid höghusen samt boulebanan runt tvåtiden med start den 24 juni. Det är våra sommarjobbande ungdomar som kommer att besöka er.

Fikavagnen kommer på måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar vid fint väder.

Träffpunkt med sällskapsspel och fika tisdagar och fredagar kl.13.30, eller vad som passar er bäst, fortsätter under hela sommaren.

Varma sommarhälsningar Catarina