Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.
Kycklinggryta (4 personer)
1 paket kyckling innerfile à 700 gr
1 purjolök
1 liten burk crème fraiche
1 burk cocos mjölk
Svarta oliver
Färsk dragon, salt och peppar
Fetaost
1 liten röd paprika och jasminris
Sallad och tomater.
1. Dela kycklingen i mindre bitar och stek dem och krydda med salt och peppar.
2. Skär purjolöken. Spar lite av det gröna för att färgsätta riset. Förväll purjolöken
3. Blanda crème fraiche och kokosmjölk. Tillsätt kycklingfilén, färsk dragon och smaka av med salt och peppar. Tillsätt svarta oliver och låt grytan sjuda en stund.
4. Innan grytan servereras smula ner fetaosten.
Serveras med ris blandat med röd paprika och det gröna på purjolöken. (Småskuret) Blanda ner grönsakerna sista fem minuterna.
Serveras med en grön sallad och tomater.