Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.
Fylld lövbiff med senapspotatis.
(4 port.)
4 skivor lövbiff à125 g
4 msk fransk senap
1 burk kapris
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymalen
1 msk smör
0,5 dl vatten
200 g sockerärter
800 g mjölig potatis
2 msk dijonsenap
2,5 dl matlagningsgrädde
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymalen
Gör så här
1; Skala och skär potatisen i cm - stora bitar. Lägg den i en kastrull. Rör ut senap i matlagningsgrädden och blanda ner i potatisen. Tillsätt salt och peppar. Låt koka på svag värme tills potatisen är mjuk ca 12 min.
2; Bred senap på lövbiffskivorna och strö på kapris. Vik ihop på mitten. Strö på salt och peppar.
3; Stek lövbiffen i smör i het stekpanna ca 1 minut på varje sida. Häll på vattnet och låt koka ihop ca 1 minut.
4; Servera senapspotatisen genast med stekt lövbiff och sockerärter.