Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Jakobsberg
Meny

Fredagsbrev v. 20-23

Söndagspromenad nr 151 gick i + 23 graders värme och strålande solsken i Görvälnreservatet! Diktläsning med Harry Martinssons berömda dikt om juni. Info om Ängsjödagen söndag 28 maj, PRO Jakobsberg deltar med ansiktsmålning och boule!På vägen hem träffade vi Horst, som driver ca 30 bikupor. God honung!

På söndagen spelade Järfälla Symfoniorkester med bravur Bizets opera, ”Carmen”. En nästan fullsatt gymnasieaula/Kulturscen njöt av vacker sång och härlig musik! Symfoniorkesterns vänförening hanterade biljetter och lotterier.

Skolelever från Viksjö stod för fikat! Ett bra sätt att delfinansiera en skolresa. Fantastiskt att Järfälla har en sådan proffsig orkester, som en del av det rika musiklivet i kommunen. Flera av Järfällas körer deltog aktivt i dagens konsert!

Säsongsavslutning på Café 81:an med Leif H:s trio och härlig musik. Korvgrillning med grillmästaren Pelle Ohlsson. Boulegänget anslöt. Gill sålde ca 30 skraplotter.Gill och Maud avtackades för idogt arbete med Café 81:an. Sommarcafe’et börjar den 7 juni kl 13

Trion och publik förbereder sig för underhållningen ......

.... som avslutas med att Gösta sjunger Lilla Anna av Pröysen .....

... och därefter njuter publiken av grillad korv.

Trevlig helg hälsar Bosse Johansson , ordf 070 - 4919499. 

PS: Nästa vecka.
Månadsmöte 25 maj kl 14 med den härliga musikgruppen Samspel, ledd av Bo R. .

Ängsjödagen söndagen den 28 maj kl 11, där PRO deltar med ansiktsmålning, Gissoo S och boule, Bertil och Gertrud