Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Vaggeryd

Marianne Abrahamsson – 90 år

Den 27 februari 2023 uppvaktade Erling Abrahamsson och Margitha Larsson Marianne Abrahamsson, som fyllde 90 år just den dagen. Vi representerade PRO Vaggeryd och hade köpt en orkidé som vi överlämnade till henne. Marianne tackade PRO för den fina orkidén.

Döttrarna Eva och Kristina med respektive och några vänner var redan på plats och Marianne sken som en sol när det kom så många gratulanter.

Bor kvar i villan

Marianne bor fortfarande kvar i sin villa på Ringvägen och vill helst inte flytta därifrån.

Hennes man Runo, som gick bort för flera år sedan, växte upp i det huset och när Marianne och Runo hade gift sig, bodde de kvar i lägenheten på övervåningen.

Barn, barnbarn och barnbarnsbarn – och barnbarnsbarnbarn!

Marianne och Runo fick tre döttrar; Gunilla, Kristina och Eva. Sedan blev det åtta barnbarn, fjorton barnbarnsbarn och till och med två barnbarnsbarnbarn! Så det blev många i släkten och barnbarnen kommer efterhand, så att de kan gratulera sin mormor.

Marianne har varit aktiv i PRO:s kör och tycker om att sjunga. Hon har också gjort många fina handarbeten ibland annat flamskvävnad som pryder väggarna.

Marianne bjöd på gott fika med kaffe och tårta och efter trevlig gemenskap med minnen från kören, tackar Erling och jag för oss och från PRO.

Text och bild: Margitha Larsson