Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Vaggeryd

Karin Gustavsson – 95 år

Den första februari 2023 fyllde Karin Gustavsson 95 år och dagen efter gratulerade vi henne med en orkidé från PRO genom Eva Kursten och Margitha Larsson.

Karin blev så glad för sin blomma och när vi kom in, såg vi inte var de första som grattade henne! Det var rikligt med blommor i rummet där hon bor.

Karin var 80 år när hon sålde villan och flyttade till ett äldreboende på Storgatan och där trivs hon så bra i sin fina lägenhet.

Eva berättar att hon är med för tredje gången och uppvaktar Karin – hon var med när Karin fyllde 85 och 90 år också, vilket inte är så vanligt.

Pigg och spänstig

Karin är spänstig dam som tar långa promenader fortfarande och håller sig pigg och spänstig. Hon går gärna långa skogspromenader och njuter av naturen. Hon säger att hon är så van vid det och åldern är inget hinder för henne!

Hela familjen är sportintresserad

Karin har två söner som heter Håkan och Tomas och sex barnbarn med familjer. Det har också blivit några barnbarnsbarn.

Det hänger en fin tavla på väggen och det är ett foto på familjen som togs när Karin fyllde 75 år, och då levde fortfarande henne man.

Hela familjen är sportintresserad och hon berättar om alla de gånger hon följde med och hejade på barnen när de spelade fotboll. Hela familjen är engagerade i WIK, och det betyder mycket för dem.

Hembakat

Karin har dukat fint med fina koppar och en mycket fin duk som visar sig vara hemvävd. Hon har dessutom bakat goda kakor som hon bjuder på till kaffet.

Eva och jag avslutar vårt besök tackar från oss och PRO för att vi fick komma och hälsa på. Det blev en trevlig pratstund!

Text och bild: Margitha Larsson