Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Lysekil

Nationella friluftsdagen

Den 22 september startade PRO i Lysekil den nationella friluftsdagen med en vandring i strålande fint väder. Vi samlades och startade vid vår lokal på Odinsgatan. Vi gick utmed vattnet i norra hamnen och fortsatte på strandpromenaden till Ålevik där vi fortsatte vandringen på den nya fina promenaden som Lysekils vänner byggt.

Vår vackra strandpromenad

Vår vackra strandpromenad

Vi vände när vi kommit till Valbodalen och gick samma väg tillbaka till Ålevik där Christer Höglind och KåGe Mattsson hade färdiggrillad korv med tillbehör till oss.

Grillad korv är gott

Grillad korv är gott

Efter att vi alla låtit oss väl smaka av korven var det dags att gnugga geniknölarna när Eva Sjöfält delade ut papper med 12 styck frågor som skulle besvaras. Efter att alla besvarat frågorna efter bästa förmåga fortsatte vi vandringen tillbaka till Odinsgatan där priser utdelades till de tre som svarat bäst på frågorna. På första plats kom Britt-Marie Nilsson med 9 rätta svar och på andra plats kom Stefan Kling med 7 rätt och på tredje plats kom Kristina Henriksson med 6 rätt. Vi var ca 25 personer som gick denna fina vandring en solig dag i september.

Kristina Henriksson, Britt-Marie Nilsson och Stefan Kling

Kristina Henriksson, Britt-Marie Nilsson och Stefan Kling

Text: Siv Hansson
Foto: Christer Höglind