Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Kungälv

PRO-träff tisdagen den 5 april 2022

PRO Kungälv på Kvarnkullen den 5 april 2022.

Nu träffas vi igen för att tillsammans med DuoKomp grilla våra geniknölar i en musikquizz .

Det var solsken idag efter att vi under gårdagen äntligen fått regn även om det kanske blev lite mycket på en dag, men kylan har inte släpp taget ännu så SMHI säger att det kanske kan bli snö, vi får se.

Det var ändå skönt att komma in i värmen på Kvarnkullen och Mona-Britt önskade en tapper skara PRO-medlemmar välkomna hit idag.

DuoKomp som består av spelmännen Kenneth o Kenneth stod färdiga för att börja med sin frågesport som bestod av 12 dubbelfrågor så nu var det dags att se vad vi klarade av.

Det blev musik av varierat slag, mestadels av äldre datum, men det var inte enbart musikfrågor utan frågorna kretsade runt allehanda slag från när Elvis gick bort, hur långt det är till Stockholm, hur många delstater det finns i USA till vilka färger som ingår i Italiens flagga.

Man kunde nå 24 rätt men det lag som hade mest rätt lyckades få ihop 17 rätt och vann första pris lite god choklad pris nr 2 gick till laget som hade 16 rätt även dom fick lite god choklad med sig hem.

DuoKomp fick ett varmt tack från oss alla för att ha satt ihop så kluriga frågor och som bjudit oss på härlig musik men nu var det dags för oss alla att få en styrketår och en god bulle.

Vi i satt en god stund och pratade innan vi ställde iordning efter oss för att rensa golvet för dansen som skulle följa. Haga-Lennart var redan på plats så det var snart dags att bjuda upp till första dansen.

Solen sken fortfarande när vi gick hem men det var verkligen kallt i vinden så vem vet, det kanske blir snö trots allt.

Duo>Komp

DuoKomp