Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Kungälv

PRO-träff tisdagen den 3 maj 2022

Tisdagsträff med PRO i Kungälv. Lena Ahnfelt från kommunen pratar om Nära Vård.

Så har vi då kommit fram till vårens sista tisdagsträff på Kvarnkullen för i vår.

Vi har haft en fin vår men kanske lite för torr för att växterna skall tycka om det men ändå så har det grönskat ute så nu är det symfoni av gröna färger i naturen och småfåglarna sjunger av hjärtans lust så visst kan vi njuta av allt detta.

Vi skulle i dag träffas för att lyssna till Lena Ahnfelt från Kungälvs Kommun som skulle berätta om Nära Vård.

Vår vise ordförande Mona-Britt hälsade alla välkomna till Kvarnkullen idag och vi blev riktigt många. Lena fick ett speciellt varmt välkommen innan hon startade sitt anförande.

Det skulle ju handla om den stora förändring som kommer att äga rum inom hela Västra Götaland där man inom några år har förhoppningen att man skall komma till rätta med allt som är galet idag och sätta individen i centrum, vi får bara hoppas att detta kommer att ske.

Det blev en hel del frågor som Lena fick svara på men det är ett komplicerat ämne så det är svårt att veta om alla kände tillfreds med vad vi fick reda på.

Mona-Britt tackade Lena och hon fick varma applåder.

Nu blev en stund paus med kaffe och bulle och det smakade jättegott.

Så var det dags för lite underhållning Mona-Britt fick hälsa Jeanette och Lennart Åkerlund varmt välkomna till oss.

Det blev en härlig visstund tillsammans med detta par. Lennart med sin gitarr och Jeanette som sjöng. De bjöd på många visor som Jeanette skrivit själv men det kom även lite annat som ”Följ mig bortåt vägen” och Ted Gärdestads underbara melodi ”För kärlekens skull”.

Efter att deras visstund var över tackade Mona-Britt dem varmt och vi stämde in med varma applåder.

Det blev en fin avslutning på detta möte som ju var det sista för i år och vi önskar alla en härlig sommar och så ses vi förhoppningsvis i höst tisdagen den 6 september.

Alla dansanta pensionärer är välkomna till Folkets Park under nio tisdagar i sommar med start den 7 juni kl. 17.00. Medtag eget kaffe det blir Hassez som inleder. Annons kommer.


Jeanette o Lennart Åkderlund

Jeanette o Lennart Åkerlund