Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Kungälv

PRO-träff tisdagen den 30 november 2021

Referat PRO tisdagsöte Kvarnkullen tisdagen den 30 november 2021

Idag gick vi från höst till vinter för när vi vaknade möttes vi av ett väldigt vackert vinterlandskap det hade snöat rejält i natt.

Det brukar väl inte komma så mycket snö i november så många blev nog överraskade även om SMHI gått ut och varnat för snön.

Vad gäller vår tisdagsträff så blev vi av naturliga skäl väldigt få, det var ju många som inte vågade sig ut, man var rädd för att halka omkring i snömodden. Våra underhållare för dagen var två herrar vid namn Lars som spelar lite olika instrument och Lars nummer två som sjunger och spelar gitarr De kallar sig Tång o Co och de skulle även spela till dansen lite senare och eftersom de redan fanns på scenen så det var bara för dem att starta upp, så efter att Berndt hälsat alla varmt välkomna, gav vi dem en varm applåd.

”Säg hur har du det med kärleken idag” blev första stycket och sedan kom ”Leende guldbruna ögon” som ju Vikingarna brukade spela och så en låt som verkligen passade in idag ”The Great Snowman”.

Thorleif hade ju en jättefin låt på sin repertoar och den fick vi lyssna till nu ”Ingen får mig att längta som du”’

Elvis och Beatles hör ju till vår generation och viss kommer vi ihåg ”Good luck charm” och ”There was love all around”

Lars tog på dig dragspelet och det var dags för en tango ”Det var på Capri vi mötte varandra” och det blev en hel lång rad med härliga dragspelslåtar som avslutades med en melodi som Pat Boone sjöng på 60-talet nämligen ”Loveletters in the sand”

Nu bytte Lars instrument igen och tog fram saxofonen och vi fick lyssna till ”Seeman” och ”Natten har tusen ögon”

Mot slutet blev det saxofon för hela slanten och vi sjöng med i Paul Ankas härliga melodi ”I love you baby” och det blev även lite allsång i sista låten ”Vi har så mycket att säga varandra”

Vi hade fått lyssna till väldigt fina melodier från vår ungdom under mer än en timma så stort tack för underhållningen. Berndt uttryckte det i ord och vi gav Lars och Lars en varm applåd.

Nu blev det kaffe och bulle och då kunde vi ju ta till oss sången vi har så mycket att säga varandra, så det blev även en fin avslutning på denna tisdagsträff med prat över en kopp kaffe.

För Tång o Co återstod att spela till dansen och vi hoppas att det blev några som trotsade vädret och kom för att dansa till härlig musik.

Foto och referat: Lisbeth Samuelsson

Tång o Co