Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Mo

2022-09-21Medlemsmöte i Gottne IF Föreningsgård

51 medlemmar samlades till höstfest i Gottne IF´s Föreningsgård den 21 september. Planerat var en surströmmingsfest, men fisken har ju lyst med sin frånvaro i affärerna, så festkommitten bestämde sig för att servera en gulaschsoppa.

Mötet inleddes med ”Mosippornas” välkomstsång. Efter ett par meddelanden från ordföranden om samorganisationens och distriktets möten, informerade Ing-Marie om vilka cirklar vi kommer att genomföra i höst: Hälsa med Ulla, Snickra med Sören, Tunnbrödsbak med Sonja och Vardagsdata med Per Håkansson.

Under måltidens gång sjöng ”Mosipporna” också ”Var är surströmmingen?”. Soppan var god och värmande, nu när det är minustemperaturer nattetid. Därtill serverades tunnbröd och mjukt bröd och som tillägg ost.

Bingobrickor lades på borden och det märktes att Åke hade vana att ropa ut nummer efter nummer. Uppmärksamheten låg i luften och lättades när någon ropade ”bingo” och fick trisslotter och tunnbröd som vinst.

Vi trakterades av ytterligare sånger och spex av det ”nydöpta” Mosipporna. Kaffe och gokaka serverades innan sångarna och festkommitten avtackades och vi sa ”på återseende” den 19 oktober.

Ingrid Mårtensson

Här kan du berätta om din förening eller verksamhet.

Här kan ni berätta mer om föreningens verksamhet.