Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Ösmo

Loppis i vår lokal 2020-10-24


Loppis i PRO-lokalen

Loppis 2020-10-24 PRO-lokalen

Loppisarrangörer och besökare hade hållit på ett par timmar när jag kom till PRO-lokalen. De hade en fikapaus och diskuterade högljutt om det mesta som hänt. Jag tog en fika innan jag besökte loppis-borden. Kaffefatet dignade av härligt doftande hembakat.

Borden var överfulla med lockande loppisfynd. Det var svårt att stå emot. Jag fick med mig två väskor hem – en för att få plats med A4-format för alla papper jag bär till och från PRO-möten. Och en handväska som även har plats för kameran (hon med den stora handväskan) och med tillräckligt långt handtag, så att jag kan ha väskan säkert hängande tvärs över kroppen, så händerna är fria för fotografering.

Loppisen höll på mellan 10-15 och sedan var det dags att plocka ned osålt i kartonger och bära nedför trappen tillbaka i källaren där de förvaras i avvaktan på nästa loppis. Alternativa användningsområdet tillämpas – en papperskorg får fungera som förvaring.

Även en väska fungerar utmärkt att bära och förvara saker i. Vår kassör var nöjd med resultatet av försäljningen och tackar alla kunder som handlat.

Text och foto: Ulla Laiho