Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Ösmo

Om vår förening

Den här sidan kan du nästan betrakta som en extra startsida för till vänster så har du länkar till flera sidor att besöka .Vår inriktning är att främja pensionärernas kulturella intressen genom att ordna möten, driva studiecirklar och olika friskvårdsaktiviteter samt stimulera till olika aktiviteter såsom teaterbesök och resor mm.

Dessutom har föreningen till uppgift att driva pensionärernas intressefrågor inom t.ex kommunala pensionärsrådet i Nynäshamn. Vi ordnar medlemsträffar en gång i månaden.
På träffarna lämnas aktuell information om t.ex träffar och andra aktiviteter som är på gång. Vi dricker kaffe, umgås och har trevligt.

PRO Ösmo satsar på att få ett omväxlande program så att det ska finnas något för alla. Många cirklar, liksom friskvårdsaktiviteter är i gång. Vi har också öppet hus för daglediga. Alla våra aktiviteter är i vår lokal Mejerivägen 2. Undantag är Linedance som är i Centrumhuset, som finns i Folkets Hus i Ösmo och boule som spelas utomhus sommartid. Tider finns under flik "aktiviteter".

En gång i månaden har vi månadsträffar. Datum finns under flik "Månadsträffar". Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Ösmo.