Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Selånger
Meny

Höstmöte 23.11 2023


Personer framför träd

Föreningens Höstmöte hölls fredagen den 23 november i Bergsåkers Folkets Hus. Ett 50-tal medlemmar deltog. Ukkarna från Timrå underhöll med härlig musik och sång innan vi började dagen med information av Emelie Lauro från Byberg och Nordin Buss om deras bolag och reseutbud. Vi fick en god inblick i detta och en del reseförslag för framtiden samt att vi själva kan komma med önskemål om resor, som de ordnar åt oss. Ordförande tackade Emelie Lauro för informationen och härefter tog det utlysta höstmötet vid.

Till ordförande för mötet valdes Kristina Strandberg, till sekreterare Gunilla Englund samt att justera protokollet valdes Göran Ledström och Sonny Forsberg. Ordförande tog till orda och öppnade mötet, dagordningen gicks igenom och godkändes likaså verksamhetsplanen och budgeten. Verksamhetsplan samt budget flyttas från och med nu till årsmötet enligt PRO:s nya stadgar. Höstmötet blir en Trivselträff. Ordförande redogjorde för samarbetet gällande resor, poängterar vikten av samarbete mellan PRO-föreningarna.
Föreningen har under året dubblerat försäljningen av PRO-lotter, som tack till medlemmarna kommer ingen avgift tas vid trivselträffen med ärtsoppa.
Kjell Olofsson informerade om vad KPR (kommunens pensionärsråd) står för och vad de gör. ”Genom pensionärsrådet ges pensionärerna möjlighet att påverka den kommunala verksamhetens utformning och innehåll,”