Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Selånger

Trivselträff - Ärtsoppa 20.1 2022 /ABF

Ett 40-tal medlemmar träffades denna soliga januaridag kl.13.00 i Bergsåkers Folkets Hus till årets första träff i denna "corona-omnicromvärld".

Ahlgrens Duo inledde träffen med trevlig musik. Ordförande Anders Hammarberg hälsade alla välkomna och gick igenom restriktionerna/reglerna för oss. Reseledare Åke Svensson informerade om att inbokade resor framfyttats pga. pandemin. Studieorganisatör Gun-Britt Löfroos tog upp en del av alla förslag som sammanställts av intresseförfrågningarna vi haft vid tidigare möten. Vi skall försöka ordna en del studiebesök och endagsutflykter till våren-sommaren av de mest önskade förslag som kommit fram och hoppas att restriktionerna avtar så småningom, att vi fullt ut kan träffas och leva som förr en gång i tiden. Roland Grafström från Sköns Södra informerade om PRO-film på Bio Drakstaden.

Dagens höjdpunkt var som utlovats God Ärtsoppa med tillbehör, punch fanns att köpa till. En smaskigt god kladdkaka serverades till kaffet, allt levererat från Bilbiten i Nacksta. Underhållningen fortsatte, vi fick lyssna till flera gamla fina låtar, framförda på en rad olika instrument, dragspel, gitarr, fiol, flöjt samt härlig stämsång av Duon. Vi alla medlemmar fick även testa stämbanden i några allsånger. Många glada, lyckosamma vinnare fick äntra vinstbordet och välja och vraka bland olika fina vinster. Allt som allt en uppskattad träff/sammankomst.

Allt har ett slut och så även denna träff. Ordföranden Anders tackade alla som kommit samt alla som jobbat för att träffen blivit av.

Foto: Åke Svensson
Text: Gun-Britt Löfroos