Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Selånger

JULFEST den 3.12 2021

I Bergsåkers Folkets Hus samlades ett 70-tal Pro:are till årets julfirande. Firandet började med glögg och pepparkakor. Ordförande Anders Hammarberg hälsade välkomnen och önskade alla en God Jul

Underhållare under kvällen var Sture Nordlund på keyboard och dragspel samt Gunilla Häljeryd, som stod för skönsången. Både julmusik och gamla, fina låtar från 60- och 70 talet bjöds det på.

En läcker jultallrik och Janssons frestelse serverades från Revenfelts catering. Till kaffet en saftig banankaka (bananer skänkta från Coop Bergsåker-bakad av Gun-Britt).

Efter kaffet lockades ett antal dansanta deltagare att ta sig en svängom till den härligt, svängiga musiken. Den som kände för att träna stämbanden kunde även stämma upp i allsång lite nu och då. Våra nya lotteriansvariga Åsa och Irene hade dukat upp ett rejält vinstbord, med många fina vinster. Kvällen avslutades med lottdragning på inträdesbiljetten och dom sålda lotterna. Detta gjorde många medlemmar till glada vinnare och festdeltagarna gick nöjda hem efter årets sista sammankomst .

Ett stort tack till alla som hjälpt till med arbetet kring festen.

Foton: Solveig Lindkvist Text: Gun-Britt Löfroos