Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Selånger
Personer framför träd

Friluftsdag 24.8 2023

Dagen, som regnade bort

Denna vår första träff efter sommaruppehållet var meningen att bli en dag ute i det fria med diverse aktiviteter. Vi samlades som alltid på Bergsåkers IP vid SSk:s klubblokals Café. De första minuterna sken solen och allt verkade bli en perfekt FRILUFTSDAG, men sedan öppnade sig himlen och regnet bara vräkte ner. Sällan har man varit med om ett sådant hällregn och åskväder. Uteaktiviteterna kunde vi glömma. En del av deltagarna hann börja gå frågeslingan men fick avbryta. Många blev rätt så blöta. Vi fick tränga in oss i Cafeet och göra det bästa av situationen.
Trots detta får man säga att träffen blev rätt så lyckad, bara lite annorlunda än väntat, men ett minne för livet vad gäller regnoväder.
Kalle med kökspersonal serverade korv med bröd som det stod på menyn för dagen, samt kaffe och kaka. Frågeslingan tog vi inomhus. Vinnaren fick en fribiljett till valfri trivselträff framöver samt en PRO-lott, andra och tredje pris bestod även det av Pro lotter. Ordförande informerade och höstens program mm. Lotter såldes, vissa hade turen med sig. Aktiviteter som boll- och pilkastning mm. hoppades över. Istället hanns det med lite mera småprat och tankeutbyte deltagarna emellan. Vädrets makter rår man inte över och deltagarnas humör rådde inte heller vädret på. Trots allt en minnesrik eftermiddag.