Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Selånger
Personer framför träd

TEATER aPROpå

Trivselträff med Teater 19.1 2023

Årets första TRIVSELTRÄFF i Bergsåkers FH

Ett 70-tal medlemmar kom för att ta del av den drygt en timmes långa föreställningen av Teater aPROpå från Timrå PRO, av och med medlemmar i föreningen. Vår ordförande Kristina Strandberg hälsade alla välkomna och berättade upplägget för dagen innan hon gav ordet till Birgitta Englund från teater aPROpå, som är cirkelledare för teatergruppen. Hon berättade lite om deras jobb med teatern och sedan startade föreställningen med ett musik- och sångnummer.

Flera tänkbara situtioner, sådana vi som pensionärer kan råka ut för i vardagen spelades upp för oss, något riktigt roligt tillspetsade. De anspelades på minnet , hörseln, den digitala världen, ja sådant som ofta blir till problem för oss alla mer eller mindre på ålderns höst. Många hjärtliga skratt fick vi och en trevlig eftermiddag. En uppskattad och sevärd föreställning med mycket jobb bakom.

Restaurangbesök

Besök på akuten

Gympatime

Ärtsoppan från Bilbiten, som serverades mättade gott efter alla skratt. Ordförande informerade om vårens program, samt att vi efterlyser frivilliga som kan ställa upp som mannekänger till modevisningen i april. Studieorganisatören informerade om studiebesök och vinprovnig, samt tog upp en intresseanmälan på cirklar och resor. Anmälnings- och intresselistor, cirkulerade runt under kaffet. Likaså en lista om HJÄLPANDE HÄNDER, vi behöver fler frivilliga, som hjälper till vid träffar mm. Angående kommande trivselträffar och övriga sammankomster under året har styrelsen bestämt att efter anmälan betalas entréavgiften in på föreningens postgirokonto om avgiften är över 60 kr. Detta kommer då att stå i annonsen, likaså på hemsidan. Reseledaren informerade om vårens reseträff och meddelade samtidigt sin avgång efter årsmötet.
Träffen avslutades med dragning på inträdesbiljetten och lotteriet. Många hade lyckan med sig denna dag och gick hem med någon av dom fina vinsterna. Nästa trivselträff den 23.2.