Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Selånger

Trivselträff 22.2 2024

Personer framför träd

Denna torsdag samlades ett drygt 50- tal medlemmar i SSK:s klubblokals Café till vackert dukade bord med servetter i diverse granna färger. Ordförande Kristina hälsade alla välkomna och informerade om vad som hänt sen förra träffen.
Gun-Britt informerade om en Hemlig resa till sommarn, Kaffeprovning i IDOs TE & KAFFEROSTERI under våren samt PROfilm med Sköns Södra på Drakstaden i mars.

Pia Alm kundområdeschef från Fonus Begravningsbyrå var inbjuden att berätta om begravningar och allt som hör detta till vilket hon gjorde på ett väldigt bra och informativt sätt samt om Vita arkivet och hur man själv kan göra mycket digitalt nu för tiden.
En Jurist informerade om allt det juridiska som ska tas om hand vid ett dödsfall samt lagar och förordningar som gäller. Vi fick en hel del brochyrer om allt detta , fina gravljus och ett stresshjärta. Allt som allt en väldigt trevlig och innehållsrik träff trots ämnet.
Efter allt "matnyttigt" blev det gott kaffe och en god semla.
Sonny blev dagens lotteriutropare och som alltid gick många hem med fina vinster i hand från det dignande vinstbordet. Kristina tackade alla som hjälpt till och igen gjort denna träff möjlig för oss.