Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Selånger
Meny
Personer framför träd

Trivselträff med ärtsoppa 18.1 2024

Första Trivselträffen detta år bjuder föreningen medlemmarna på en mustigt god ärtsoppa från Bilbiten. Av de ca 70-tal anmälda till träffen deltar endast 55 st pga att denna dag visar vädergudarna sig från sin värsta sida vad gäller snöoväder. Bussar och färdtjänst är inställda trots att snöröjarna jobbar för kung och fosterland.

Ordförande Kristina hälsade alla välkomna, berättade att musikquizen med Bertil Lundin från Härnösand tyvärr är inställd pga av ovädret och att nödlösningen blir Bingo där alla får en gratis bricka plus kan köpa fler om så önskas. Det blir mer information om vårens program, som kommande träffar, modevisning, årsmöte, och reseträffen i februari där Roland får överta mikrofonen och berätta mer ingående om denna , som anordnas av PRO Holm samt att det är sista resan med M/S Viking Cinderella och Lönns Buss.
Gun-Britt visade på storbilds skärm hur man navigerar på vår Hemsida, och vad man hittar under de olika flikarna.
När alla ätit sig mätta av ärtsoppan startade Bingon med Sonny Forsberg, som bingoutropare. Det blev både en, två och tre raders vinster. Sonny fortsätter med lotteridragningen tillsammans med lotteriförsäljarna för dagen Irene och Elsy. Som alltid blir det många glada vinnare även denna gång. Dagen avslutas med gott kaffe och kaka samt en trevlig pratstund bordsgrannar sinsemellan.
Styrelsen tackar alla för en härlig eftermiddag, ett extra stort tack till alla som ställer upp och gör våra träffar/möten möjliga.