Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Tumba

Trädgårdsfest den 8 juni 2023

Efter många förberedelser kunde vi ha vår traditionsenliga trädgårdsfest!

Dagen före festen, den 7/6 satte vi upp tältet, som vilat i Seniorhusets källare. Ordförande Steinar med assistent åkte och hämtade bord och stolar i Segersjö Folkets Hus. Alla var på topp för att få det hela att fungera. I köket fanns några personer, som ordnade fika med bröd, smör och gott pålägg. Det vankades efter att tältduken var på plats, en slags taklagsfest. Alla trötta, men mycket nöjda!

Festdagen hissade vi PRO-flaggan, som vajade i vinden. Det verkade så sommarvarmt när vi började, men mot eftermiddagen blev det svala vindar och lite kyligt. Men vi värmdes av musiken från Rock-Lelles Gubbrockband och självklart av den goda maten! Kari var planeringschef anngående maten och med sina medhjälpare kunde vi verkligen få njuta . Ingen behövde gå hungrig. Och fikat fick vänta tills vi gått Karins tipsrunda.

Så detta bildspel börjar med festens tipspromenad och frågorna var kluriga. Vad är kariabacka, exemeplvis. Jo det är rölleka! Musikerna fick en paus, men fick fika först. När vi fikat hade musikerna fått upp farten, och det var till och med så att några dansade mellan borden. Det var trångt, men vad gör man inte för att hålla upp värmen! Dagen efter stod Helena i köket och diskade medan flera andra hjälptes åt att plocka ihop tälten och vika tältduken snyggt, så att den lätt kunde lyftas ner i källaren igen. Till nästa år. Och bord och stolar åter till Segersjö. Stort tack till alla som gjorde denna trädgårdsfest så lyckad, ingen nämnd och ingen glömd!