Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Tumba

Lokala förmåner

Tumba har mycket som kan erbjudas sina innevånare. Tillgång till innanhav och salthav. Allt för att göra livet som pensionär roligt och utvecklande. Tumba PRO erbjuder ett fint utbud av aktiviteter och har 370 medlemmar. Kom med oss!

Utsikt mot Aspen från Hågelby gård 

Bli en del av gemenskapen med cirka 330 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

Lokala medlemsförmåner

Våra cirklar i PRO Tumba är avgiftsfria. Du betalar bara för fika och visst material

Underhållning och föreläsningar på våra månadsmöten ingår i medlemsavgiften. Du betalar endast för fikat, annan förtäring och för eventuella lotter.

I ett samarbete med SeniorNet Botkyrka får medlemmar inom PRO Tumba delta på SeniorNets kurser utan att betala medlemsavgift till dem. Endast kursavgiften betalas.

Det här får du som medlem i PRO

Bli en del av gemenskapen med cirka 270 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

- 8 nummer av PRO pensionären

Som medlem får du Sveriges största tidning för pensionärer - PROpensionären!

- PRO Folkhögskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kanske är det nu det är dags att gå den där skrivarkursen, bättra på engelskan eller slipa ordentligt på golftekniken?

- Kostnadsfri datasupport bara för medlemmar

Som medlem har du tillgång till PRO:s egen datasupport. Supporten är öppen varje vardag kl. 8 - 18 och är helt kostnadsfri. Kontakt: 0771-171 171

- Rabatt på utlandsresor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå. I vårt utbud finns resor som passar olika intressen och plånböcker, med allt från aktiva resor till solsemestrar.

- Förmånliga försäkringar

Genom PRO Försäkringar kan du som medlem teckna fem olika försäkringar som är skräddarsydda efter dina förutsättningar och önskemål.