Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Tumba

Sommarfest med tältresning 7 och 8 juni 2022

Trädgårsdfest i vårt partytält kräver förberedelser!

Tisdagen den 7 juni 2022 samlades flera män och ett par kvinnor till att få upp vårt tält, som hämtats i källaren. Alla rör sattes ihop, men det blev ett litet fel med att resa tältet för tidigt. Gavlarna måste på! Annars når vi inte upp! Tack och lov gick det att åtgärda och när tältet väl stod där, vankades det smörgås och kaffe eller te. Marianne hade ordnat med det i köket. Det var mycket välkommet!

Trädgårdsfesten den 8 juni

Rocklelles gupprockband hade fått ett eget tält för sin spelning. För att förankra det, körde de fram sin bil, och spände linor till ekrarna på hjulen. Fyndigt! Närmare sjuttio personer hade anmält sig till festen och gick dit med förväntingar. Den mat som serverades bestod av grillade kycklingfileer, olika sorters korv och massor av goda sallader av olika slag. Kari och Marianne stod både för planeringen och genomförandet av allt vi åt! När musiken drog igång, kände vi oss alla hemma med låtarna. Idel kända melodier från förr, men den musiken lever fortfarande! Mellansnacket gav upphov till många skratt. Före kaffet blev det en tipsrunda i parken och den stod Karin för. Vid grillen kunde man hitta Kjell, men han fick hjälp ibland. Dragning i lotteriet blev det också. Även prisutdelning till dem som blev bäst på tipsrundan.
Alla, både gäster och ansvariga, såg till att det blev en trivsam och glad sommarfest! Vi kunde känna oss nöjda med dagen, helt enkelt.