Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Tumba

Boulefest den 11 november 2022

Avslutning av årets utomhussäsong och välkomnande till Björnkullahallen.

Denna boulefest blev ett nytt grepp på hur man kan göra. Knappt tjugo personer deltog och fick vara med om femkamp i boule, äta och dricka gott och avsluta med ett parti Kungen på boulebanan. Gemensam bilfärd från Seniorhuset fram till Björnkullahallen denna fredagseftermiddag. Steinar inbjöd till lite mingel före, så att Ingemar kunde lägga ut femkampen på banorna. Där gällde det att få omkull plastflaskor med klotet eller att få dem att hamna på olika definierade platser för att få poäng. Det verkade som om herrarna hade tjuvtränat, för det var bara män som vann. Det var även män i toppen på serien och pyramiden. Det är tufft för oss damer att komma ikapp! God hemmagjord smörgåstårta fick vi och den hade Lisbet gjort. Kaffe eller te efter det med goda kakor som Birgit bakat. Carina diskade glasen efteråt, alltså var det fler som gjorde detta till en fin fest. Tack alla!

Text och bild: G.C.

Även Lisbet Holmström fotograferade och hennes bilder finns i ovanstående bildspel. Med denna anteckning följer även resultaten på serien och pyramiden från spel utomhus på Rödstu Hage. I serien kom Steinar Holmström etta, Lasse Sanström tvåa och Mats Hägglund kom trea Läs hela listan här Pdf, 261.6 kB.
Pyramiden vanns av samme Steinar Holmström, tvåa kom Ingemar Lindström och som god trea kom Inge Widerberg Läs hela listan här Pdf, 29.3 kB.