Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Sidensjö

Oktober 2022

Månadsmöte

Sabina Hermansson från High Coast Feet

Ordförande Tommy Tjernström hälsade ett femtiotal medlemmar välkomna till dagens träff där vi även har besök av Sabina Hermansson, medicinsk fotterapeut från ”High Coast Feet” i Bjällsta.

Medlemstillströmningen har varit god då vi idag har 180 medlemmar varav 14 nya hittills i år. Kassören Margareta Ögren redogjorde för det ekonomiska läget som är fortsatt gott. Vår reseledare som inte kan delta idag låter hälsa att intresset för resan till Iggesundsteatern är stort och att han därför beställt en dubbeldäckare, 10 platser finns kvar och resan bokas och betalas senast 14 november enligt information på hemsidan.

PRO Samorganisation Örnsköldsvik sammankallar ordföranden och valberedare till en träff 17/10 i Arnäs hembygdsgård samt höstmöte den 24/10 i Vallhalla Drömme där PRO Sidensjö ansvarar för mat och kaffe. PRO Ångermanland kallar till höstmöte i Härnösand den 19/10.

Under övriga frågor så gav Olle Häggström ett förslag på att föreningar i Sidensjö arbetar tillsammans så att vi blir bättre på att ta hand om varandra. Exempelvis arrangemang där vi ordnar resor för de som inte kan t sig dit själva. Lena Hurtigh berättade om en konstutställning ”vässa pennan”, med verk av EWK, Magnus Bard mfl., på Bygdegården Grindnäset 13/10 kl 18-20 och 15-16/10 kl 13-16. Fr.o.m. 2/11 kl 10.00 så är det öppet för ”golfcurling” och fortsättningsvis varje onsdag. Tommy tog upp möjligheten att ändra tid för fester mm så att yngre pensionärer som fortfarande är i arbetslivet kan vara med. Kan provas nästa år.

Sabina Hermansson berättade om sin bakgrund och hur hon startade som fotterapeut och eget företag i Bjällsta. Sabina är en glad och trevlig person med stor yrkeserfarenhet.

Anders och Lena Nilsson från kaffekommittén bjöd sedan på kaffe och smörgås och det blev tid för trevlig samvaro. Tommy tackade för visat intresse och hälsade alla välkomna till nästa möte den 8 november.