Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Sidensjö

November 2021

PG Forslund berättar

PG Forslund berättar Foto Ingvar Hörnsten

Referat PRO Sidensjö månadsmöte 2021-11-09

Ordföranden för dagen, Leif Boström hälsade alla hjärtligt välkomna och speciellt dagens gäst PG Forslund. Sedan föregående möte har vi fått 2 nya medlemmar så att vi nu är 171. Vår kassör Margareta Ögren presenterade en budget för 2022 som godkändes. Eftersom vi har en lägre medlemsavgift i Sidensjö jämfört med våra grannföreningar så beslöts det om en höjning med 10 kr till 40 kr. Lennart Sundwall presenterade förslag på resa till Iggesundsrevyn den 30 januari med avresa från Sidensjö kyrka kl 10.15 och åter kl 21.10. De 45 tillgängliga platserna bokades snabbt upp. Lennart kom också med ett förslag att starta boulverksamhet i föreningen med början till våren vilket bifölls och intresset verkade stort. Lennart undersöker var det finns lämplig spelplan. Lennart är också eangagerad i PRO Sport.

Så var det dags för PG Forslund som berättade om sina roller i PRO och PROs organisation och verksamhet. Det gav en bra bild av PRO och han berättade speciellt om konceptföreningarna PRO Sport och PRO kultur som har vuxit kraftigt. PG hade nöjet att hitta ett antal nya medlemmar till PRO Kultur och Lennart hittade också nya medlemmar till PRO Sport.

Kaffekommitten idag bestående av Sture Näsström och Magnus Larsson hade under tiden dukat fram kaffe och smörgåsar, vilket smakade utmärkt.

Ordf Leif Boström avslutade mötet och tackade alla medverkande och meddelade att nästa möte blir julfest på Valhalla den 14 december.

Bildspel från mötet nedan.