Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Sidensjö

Mars 2020

Anna Svanquist och AndersBergman underhåller

Anna Svanquist och AndersBergman underhåller Foto: Ingvar Hörnsten

Sidensjö PRO Medlemsmöte 2020-03-10

V ordförande Helen Bylund hälsade ett fyrtiotal medlemmar samt Anna Svanquist och Anders Bergman från Byberg & Nordin hjärtligt välkomna till marsmötet.

Anna intog scenen direkt och berättade på ett medryckande sätt om alla resor i årets resekatalog. Det finns ett 25-tal intressanta resmål inom europa och det är inte utan att det börjar dra i restarmen, För den som önskar en kortare resa finns prisvärda konsert- och teaterresor samt kryssningar. Anna fick oss alla att få resdrömmar och börja fundera på en lämplig resa.

Anna är inte bara en duktig presentatör, hon är dessutom en fantastisk sångerska och framförde fina tolkningar av välkända rock-, pop- och schlagerlåtar till gitarrspel av den skicklige gitarristen Anders Bergman. Allt var mycket uppskattat.

Efter kaffe och goda smörgåsar kunde så det formella mötet börja. Efter att idag fått tre nya medlemmar så är vi nu 173 medlemmar. Ekonomin är god och en hemlig resa planeras i maj. Datum och kostnad presenteras på nästa möte och anmälan tas upp. Vi deltar med ett lag till frågesporttävlingen PRO-vetarna på Gnistan den 6:e april med start 11.00, alla är välkomna att heja på sitt lag.

Den 23 mars står PRO Sidensjö värd för Samorganisationens årsmöte på Valhalla med start kl 9.30.

Medlemsansvarig +1 person deltar i utbildning på det nya medlemssystemet den 25 eller 31 mars.

Ta del av PRO kultur och PRO sports program, finns många prisvärda och arrangemang.

Nästa möte äger rum den 14 april då kommer Lennart Sundwall och berättar om ”Min tid som journalist”.

/Ingvar H