Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Sidensjö

Oktober 2021

Lennart Sundwall Foto: Ingvar Hörnsten

Sidensjö PRO Månadsmöte 2021-10-12

Ordförande Tommy Tjernström hälsade ett femtiotal medlemmar välkomna till det första månadsmötet sedan den 10:e mars 2020, d.v.s. för drygt 1,5 år sedan, på grund av Corona pandemin. Tommy informerade om ekonomin och att vi f.n. är 169 medlemmar. Kommande möten är distriktets höstmöte i Sollefteå den 20 oktober. Vi har också en inbjudan från Föreningen Örnsköldsvik Framtidens Akutsjukhus till ett möte om sjukvården torsdagen den 21 oktober kl 18.30. Den 18 november så finns en inbjudan till Musikcafe i Vik, 200kr.

Reseledare Lennart Sundwall hörde sig för om det fanns intresse för en resa till Mittrevyn eller Iggesundsteatern i januari-februari nästa år. Då intresset verkade större för Iggesundsteatern så lovade han återkomma med detaljer till nästa möte.

Tommy delade sedan ut gratisbiljetter till Jacke Sjödins föreställning i Pingstkyrkan Ö-vik lördag den 16 oktober 16.00.

Samtidigt som Lena och Anders Nilsson serverade kaffe och goda smörgåsar så berättade Lennart Sundwall episoder från sina 55 år som radio och tidningsjournalist. Han började redan som 14 åring att skriva för tidningarna VA och NN. Blev antagen till lärarutbildning men fick samtidigt erbjudande om fast anställning som sportjournalist. Som frilansare på SR har han under 40 år lett det populära programmet ”Vi i femman”. Han spelade upp några oförglömliga intervjuer. Under 2016 var han tjänstledig för att leda insamlingen för Världens barn i Västernorrland. Trav är också en stor passion. Mycket intressant att få ta del av hans upplevelser.

Tommy informerade om att nästa möte blir den 9:e november här i Bygdegården och tackade för visat intresse.