Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Sidensjö

Augusti 2022

Höstens första medlemsmöte 9:e augusti

Vår ordförande Tommy Tjernström hälsade alla hjärtligt välkomna till höstens första möte. Trots det vackra vädret hade ett femtiotal medlemmar mött upp och en god anledning var säkert dagens gäst Ronnie Sahlén .

Antalet medlemmar är 177 och ekonomin är god. Lennart informerade om resan till Vasa den 15 augusti. I vinter kommer möjligheter till kurser i medlemssystemet Harald och hur man bygger hemsidan med Site vision.

Nästa möte blir surströmmingsfest på Valhalla den 13 september där Svea Bylund står för underhållningen. Tag med vinster till lotteriet.

Efter fikat så var det så dags för Ronnie Sahlén som med sin djupa stämma tolkade flera av Elvis Presleys populära låtar. Han tog oss sedan genom en musikquiz som var mycket svår. Ett lag hade fyra av sju rätt och belöningen för det vinnande laget var att sjunga ¨Rosa på bal¨ tillsammans med Ronnie. Som representanter för det vinnande laget framförde Marie Thelin och Elenor Norberg tillsammans med Ronnie Sahlén avslutningssången. Lät faktiskt mycket bra. Tommy avslutade mötet och tackade alla medverkande.

Ingvar H


Eleonor Norberg, Marie Thelin och Ronnie Sahlén

Eleonor Norberg, Marie Thelin och Ronnie Sahlén Foto: Ingvar Hörnsten