Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Sidensjö

November 2022

Månadsmöte 8:e november

Ordf. Tommy Tjernström, kassör Margareta Ögren, sekreterare Britt-Inger Söderlind

Ordf., kassör, sekreterare Foto:Ingvar Hörnsten

Ordförande Tommy Tjernström hälsade välkommen till dagens möte och började med den formella delen. Antalet medlemmar är 180 varav 14 tillkommit i år. Kassören meddelade att ekonomin är fortsatt god och presenterade budgeten för nästa år som godkändes. Reseledaren Lennart Sundwall rapporterade att 65 personer är anmälda till Iggesunds-teaterresan den 22 januari. Avresetiden är preliminärt ändrad till 11.00. Fem (5) platser finns kvar. För mer information se hemsidan. Lennart berättade också att den hemliga resan i maj nästa år är klar. Tommy rapporterade från Samorganisationens höstmöte där bl.a. Marie Lindqvist från regionen informerade om appen ”Min Vård”.

Webredaktörerna samlas för vidareutbildning gällande PROs hemsidor. En första träff planeras fredag den 11 november. Tommy avslutade det formella mötet och hälsade Marina Janzon från Hälsa & Harmoni i Kornsjö välkommen.

Hon berättade om sin bakgrund och behandlingsfilosofi där hon ser hela människan. Hon har ett omfattande behandlingsprogram med bl.a. massageterapi, akupunktur, medicinsk laser mm. Många passade på att boka sig för ett första gratis besök för en bedömning. Lars Häggström och Lars Billström från kaffekommittén bjöd på goda smörgåsar och kaffe och kaka.

Tommy informerade om årets julfest på Valhalla den 13 december där vi också firar PRO Sidensjös 70 år som förening. Stort tack till alla medverkande.

/Ingvar Hörnsten

Marina Janzon berättar. Foto: Marie Hörnsten

Marina Janzon berättar. Foto: Marie Hörnsten

Marina Janzon visar sin medicinska laser. Foto: Marie Hörnsten

Marina Janzon visar sin medicinska laser. Foto: Marie Hörnsten