Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Sidensjö

Februari 2020

Gruppen Trio of Joy

Gruppen Trio of Joy Foto: Ingvar Hörnsten

Årsmöte PRO Sidensjö 2020-02-11

Ett årsmöte blir extra festligt när det kommer många fler än förväntat och i år var det nog rekord. En bidragande anledning kan vara dagens underhållare – gruppen Trio of Joy från Bjästa bestående av Caroline och Robert Sedin och pianisten Ida Linné.

Årsmötet började med att vår ordförande Tommy Tjernström hälsade de åttiotal medlemmar som hörsammat kallelsen välkomna och öppnade mötet.

Därefter förrättade vår präst Jenz Grensjö en stämningsfull parentation över de sex under året avlidna medlemmarna.

Till ordförande för årsmötet valdes Lennart Sundwall och till sekreterare Ingvar Hörnsten. Årsmötet förrättades snabbt och effektivt där styrelsen beviljades ansvarsfrihet. Val förrättades av styrelseledamöter och funktionärer till de olika befattningarna.

Från Sidensjö Framtid informerade Sven Erik Näsman om vad som händer med Sidensjögården och Birgitta Westman om läget på Sidensjöskolan.

Som av en händelse dök Robin Hörnqvist, generalen för äldregalan upp, och marknadsförde årets show den 9 maj med artister som David Lindgren, Elisa Lindström, Robin Hörnqvist och Jacke Sjödin.

Lennart informerade om kommande resor bl.a. en hemlig resa i maj och en Ålandsresa i augusti. Fjolårets hemliga resa till SR i Sundsvall var mycket uppskattad. Information om kommande möten görs fortsättningsvis bara via vårt programblad och hemsidan www.pro.se/sidensjo.

Efter det formella mötet serverades kaffe och smörgåstårta och kökspersonalen hade ett tufft arbete med att fördela smörgåstårtorna så att alla fick en bit.

Nu var det så dags för Trio of Joy, som gjorde ett bejublat framträdande med tolkningar av populära melodier av Bob Dylan, Ted Gärdestad, Elvis, Lasse Stefanz och ur musikalen Livet är en schlager mm.

Tiden går fort när man har roligt och Tommy tackade Trio of Joy för deras musikaliska underhållning samt tackade alla medlemmar som kommit. Ett speciellt tack till kökspersonalen som frivilligt avstod sina bitar av smörgåstårtan. Nästa möte blir den 10 mars där Anna Sundqvist från Byberg & Nordin sjunger och spelar gitarr.

/Ingvar H