Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Sidensjö

Januari 2023

Månadsmöte 10 januari

Ordförande Tommy Tjernström hälsade alla som trotsat snöovädret välkomna och ett speciellt välkommen till Robin Hörnkvist som kommit för att sälja biljetter till Äldregalan men som också lovat sjunga och spela några låtar. Tyvärr hade dagens föredragshållare, Linda på Glasklart, lämnat återbud p.g.a. sjukdom. Hon kommer till årsmötet istället. Tommy tackade också alla som bidragit till det uppskattade 70-års jubilet. Antalet medlemmar är nu 185. Ekonomin är i balans men behöver förstärkas p.g.a. ökade kostnader.

Lennart Sundwall informerade om resan till Iggesund den 22/1 med avresa från Sidensjö kyrka 11.00. Revyn börjar 15.00 och efter teatern äter vi middag en trappa upp i Folkets Hus. Det finns 1 biljett över ifall någon är intresserad. En hemlig resa i maj planeras och Lennart skojade med att vi ska ta på oss flytvästen!!? Lennart berättade om planer på att anlägga 4 boulebanor i anslutning till den nya aktivitetsparken vid kyrkan.

Tommy presenterade ett förslag på höjda avgifter, 50 kr för fika och 150 kr vid fester. Tas upp på årsmötet för godkännande. Efter det formella mötet så kunde vi ta för oss av de goda smörgåsarna och kaffet och Robin Hörnqvist intog scenen. Han började med att på ett underhållande sätt berätta om sina vedermödor då han skulle flyga till Arlanda under värsta snöovädret. Han sjöng och spelade några låtar, mycket uppskattat och berättade om årets upplaga av Äldregalan. Han berättade också om en kommande musik talkshow. Sedan alla som ville fått teckna sig för biljetter, tackade Tommy alla som medverkat till dagens möte och hälsade oss välkomna till Årsmötet den 14 februari.