Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Sidensjö

Augusti 2023

Här kan du berätta om din förening eller verksamhet.

Personer framför träd

OrdförandeTommy Tjernström hälsade oss välkomna till första mötet efter sommaruppehållet. Antal medlemmar till dags datum är 186.

Lennart Sundwall och ordförande informerade om den fyrföreningsträff som går av stapeln onsdag 16 augusti. Det är Sidensjö PRO, Bjästa PRO, Köpmanholmen PRO och övre Nätra PRO som gemensamt bjuder in till en dag ute. Samling på Sidensjö IP kl. 10.00. Dagen kommer att starta med en tipsslinga, det blir tävlingar i boule och kubb. En vandringspokal är inköpt som vinnande förening får sitt namn ingraverat på. Jens W Nilsson underhåller. Det bjuds på hamburgare. Tag med eget kaffe, penna och stol. Om väldigt dåligt väder så flyttas dagen. Meddelande skickas ut.

Surströmmingsfest går av stapeln tisdag 12 september. Vi håller till i Drömme, lokal Vallhalla. Start kl. 13.00. Anmälan ska ske till Margareta Ögren helst via sms. Tel: 070-301 03 53. Senast 1 september. Meddela om ni vill äta sill istället för surströmming. Betalning via swish görs på plats. Ta gärna med vinster till lotteriet.

Sista betalningsdag för höstens teaterresa till Stockholm är 1 oktober. De som anmält sig kommer få mail från researrangörerna. Resan är fullbokad.

Gott kaffe med smörgås serverades.

Ordförande tackade deltagarna och avslutade mötet.