Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Maria

Medlemsförmåner

Som medlem i PRO får du trevligt umgänge och många aktiviteter att välja bland. Du får också medlemsförmåner som gör livet som pensionär roligt och utvecklande.

Man tittar ut mot skogsglänta

Text

Text

Bli en del av gemenskapen med cirka 330 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner, både lokala där du bor och gemensamma för alla medlemmar i landet.

Lokala medlemsförmåner

Från den 1 januari 2024 har du som medlem i PRO Maria-Gamla stan en extra favör på ditt medlemskap. Du får 10 procent rabatt på ditt medlemspris. Vi har gjort en deal med Activeage center om att stödja rörelse för kroppen hos seniorer. Det finns lokaler på Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Östermalm och i Finntorp. Det finns olika nivåer på hur mycket du kan träna. PRO Maria-Gamla stan jobbar mest med Activage Center på Södermalm. Besök gärna lokalen på Magnus Ladulåsgatan 53.

För frågor och funderingar kontakta Activage Center,
telefon 08-684 244 22.

Det här får du som medlem i PRO

Bli en del av gemenskapen med cirka 270 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

- 8 nummer av PRO pensionären

Som medlem får du Sveriges största tidning för pensionärer - PROpensionären!

- PRO Folkhögskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kanske är det nu det är dags att gå den där skrivarkursen, bättra på engelskan eller slipa ordentligt på golftekniken?

- Kostnadsfri datasupport bara för medlemmar

Som medlem har du tillgång till PRO:s egen datasupport. Supporten är öppen varje vardag kl. 8 - 18 och är helt kostnadsfri. Kontakt: 0771-171 171

- Rabatt på utlandsresor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå. I vårt utbud finns resor som passar olika intressen och plånböcker, med allt från aktiva resor till solsemestrar.

- Förmånliga försäkringar

Genom PRO Försäkringar kan du som medlem teckna fem olika försäkringar som är skräddarsydda efter dina förutsättningar och önskemål.