Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Liljeholmen

Välkommen till PRO Liljeholmen

AKTUELLT


Händelserna under våren 2022

Den första medlemsträffen den 24 februari i Varvseken blev en lyckad start på våra aktiviteter med många glada miner att åter kunna träffas, nu kring det stora lotteriet. Pubaftonen den 2 mars blev också en uppskattad återträff. Föreningens årsmöte den 24 mars var välbesökt och genomfördes enligt plan. Pubaftonen den 13 april blev också lyckad med många gäster, så också Månadasträffen den 21 april. Valborgsgrillningen lockade ett 30 tal medlemmar och blev en uppskattad välkomsthälsning till våren. Vårt 60-årsjubileum den 19 maj blev en festlig tillställning med drygt femtiotalet medlemmar, jubileumstal av styrelsen och av vår distriktsordförande Curre Hansson, festmacka med vin & öl, lotteriet samt musik av Reimers Swing Band. Puben den 8 juni lockade ett trettiotal medlemmar. Vårens sista evenemang blev den traditionella sill-lunch den 16 juni. Fullt hus även då.

Höstens aktiviteter

Klicka här så ser du hela höstens program Pdf, 343 kB.

Om höstens resor och utflykter kan du läsa mer under fliken Verksamheter/resor. Inom Verksamheter/studiecirklar hittar du också information om höstens studiecirklar. Inom Verksamheter/stadsvandringar hittar du höstens vandringsprogram.

Hösten & vinterns hela program och Verksamhetsplanen för 2022 hittar du när du går in i fliken "Verksamheter/Aktivitetsplan och Verksamhetsplan"

Närmast aktuellt

Du kan nå oss

Aktiviteter bedrivs i Varvseken, Gröndalsvägen 190, 117 69 Stockholm. Post: PRO c/o Pia Hällbom, Vindragarvägen 16 B, 11750 Stockholm. E-post: liljeholmen@pro.se Plusgiro: 78 76 83-2. Swish 123 063 3297

Tel till ordföranden Pia Hällbom 070-766 63 08 och till medlemsansvarige Mia Stridh 073-342 09 06


PRO Liljeholmen söker påverkan för sina hjärtefrågor inför valet med en manifestation utanför Liljeholmens T-banestation 4 maj


 

 PRO hjälper dig

PRO IT-Support. Ring 0771-171 171

Kostnadsfria tjänster inom vår stadsdel

Fixartjänst för 75+ Ring 08-508 23 664

IT-stöd 65+ Ring 08-508 23 520

Syn och hörel- rådgivning. Ring 08-508 23 586

Här kan du läsa mer om tjänsterna Pdf, 349 kB.

Vår populära medlemstidning PROpensionären kan vi nu presentera digitalt

Här kan du läsa senaste PRO tidningen Länk till annan webbplats.

 

 

 


 

 
Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Gemenskap & aktiviteter

  Lär känna vår ordförande Åsa Lindestam

  Åsa Lindestam valdes på kongressen 2022 till PRO:s nya ordförande. I veckan har det gått drygt 100 dagar sedan hon tillträdde det nya uppdraget. Vi uppmärksammar det genom att intervjua henne inför höstterminen med PRO. Åsa Lindestam har tidigare varit vice talman i Sveriges riksdag, riksdagsledamot och rektor. Hon bor i Gävleborg med sin man Sven-Erik. Åsa är PRO:s elfte ordförande och den andra kvinnan på posten.

 • Gemenskap & aktiviteter

  PRO:s riksmästerskap i boule på Gysinge Herrgård avgjort!

  Efter några års uppehåll genomfördes årets riksmästerskap i boule åter på Gysinge Herrgård. Helgen 17–18 september samlades gräddan av PRO:s boulespelare för att göra upp om vilket distrikt som vaskat fram det bästa tremannalaget.

 • Gemenskap & aktiviteter

  PRO-golfarna besökte Gotland

  Årets riksmästerskap i golf genomfördes 12–13 september på När golfklubb på östra Gotland. Ett 80-tal PRO:are gjorde upp om de individuella medaljerna första dagen och andra dagens lagtävling mellan distrikten lockade 16 fyrmannalag från 12 olika distrikt.

 • Pension

  PRO OM SÄNKT SKATT FÖR PERSONER 65+ SOM JOBBAR

  Regeringen lägger förslag som innebär att det kommer att ges en skattereduktion för personer som vid årets ingång har fyllt 65 år och som arbetar. Syftet med förslaget är att väga upp för de förstärkningar som har gjorts inom ramen för det ordinarie jobbskatteavdraget och kompensera personer som väljer att förlänga arbetslivet.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet