Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

FOTO: Mostphotos

PRO:s prisundersökning

Varje år sedan över tjugo år tillbaka genomför PRO en stor prisundersökning på mat. Syftet med undersökningen är att öka prismedvetenheten hos både våra medlemmar och allmänheten.

Stort intresse

Intresset för PRO:s prisundersökning har hela tiden ökat, både bland allmänheten, medierna, regeringen och olika myndigheter. Konsumentverket, Konkurrensverket och Länsstyrelsen i Stockholms län har alla hänvisat till PRO:s prisundersökningar. Det beror förstås på att undersökningen är landsomfattande och mycket stor. Ingen annan prisundersökning är i närheten av samma omfattning.

Ett skäl till det stora intresset för PRO:s prisundersökning är att vår prisundersökning är den enda som har genomförts regelbundet år efter år.

Här kan du läsa mer om Prisundersökningens historia.

Nästa prisundersökning

PRO håller in i det längsta tidpunkten för prisundersökningen hemlig. Det beror på att det förekommit att handlare som fått information i förväg tillfälligt sänkt priserna. Men när det är dags för redovisning av nästa prisundersökning hittar du den här på hemsidan.

Kontakt

Om du har frågor om PRO:s prisundersökning är du välkommen att kontakta Ola Nilsson, ansvarig för PRO:s prisundersökning:

Direkt: 08-70 16 711
Mobil: 070-236 35 03
e-post: ola.nilsson@pro.se