Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Sofia

Corona

Foto: Gunnar Ljungqvist

Digitalt i Corona-tider

Även om restriktionerna nu är borttagna kan du ha mycket glädje av det digitala utbud som finns. Mycket av det tillkom under pandemin.

Har du en dator, surflatta eller smartphone? Då kan du också gå på museum, se en teaterföreställning eller en konsert! Här kommer ett litet urval.

Dramaten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Här kan du se Utvandrarna med Rolf Lassgård och Stina Ekblad eller Idlaflickorna med Sif Ruud, Moliéres Den Girige och många andra föreställningar. Det är gratis, du kan ta paus när du vill och du behöver inte åka hem efteråt 😉.

Kungliga Operan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Här finns både opera, balett och konserter. Klicka på länken ovan, välj en föreställning, sätt dig bekvämt tillrätta och njut!

Konserthuset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Mer än 100 konserter med Kungliga filharmonikerna, kammarmusik, gästartiser, jazz, barnföreställningar, intervjuer och mycket mer. Har du möjlighet att lyssna i lurar eller högtalare låter det ännu bättre!

Stockholms stadsbibliotek Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
På Stockholms stadsbibliotek kan du lyssna på ljudböcker, vara med på författarträffar eller delta i en litteraturfrågesport.
Här kan du också få grundläggande digital hjälp om du har IT-frågor.

Stockholmskällan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Intresserad av Stockholm och dess historia? Då kommer du att gilla Stockholmskällan! Här finns mängder av bilder, filmer, kartor och literaturtips om Stockholm.

Google Arts & Culture Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Du kanske är sugen på ett besök på Van Gogh-museet i Amsterdam eller Ufizierna i Florens? Eller njuta av några av de gamla holländska mästarnas verk? Det och mycket mer hittar du på Google Arts & Culture.

Någon att prata med?

Om du vill ha någon att prata med eller har frågor kring coronapandemin så har Södermalms förebyggande enhet öppet för stödjande och vägledande samtal.
Läs mer! Pdf, 415.5 kB, öppnas i nytt fönster.

Viktig samhällsinformation

<- Tillbaka