Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Onsala

Varmt väder, varmkorv och vinnande vetande

är en kort sammanfattning av Onsala PRO:s Apelrödsdag. Vädret var bästa tänkbara, nästan för varmt, många sökte skydd i skugga. Grillmästarna Ingemar och Lasse brassade korv sch hamburgare för glatta livet i sina fräcka PRO-förkläden och kön till grillen var lång. Ingen lämnade Apelröd hungrig eller halvmätt denna dag. Att vi sedan blev bjudna på goda kakor och mazariner till kaffet fulländade det goda.
Ungefär 60 medlemmar samlades på Apelröd, för trevligt umgänge, tipspromenad, ”idrottsgrenar” som pilkastning och bollihink, förutom korv- hamburgare- och kakätning.
Tipspromenaden bjöd på lagom svåra frågor. Vinnaren, Elisabeth Antonsson, lyckades få ihop tio rätt och valde en korg med godsaker från det digra prisbordet, med vinster skänkta av våra viktiga sponsorer. Många vinster var det, många åkte nöjda hem fina priser. Vinnarna av ”idrottsgrenarna” belönades med vackra blommor.

Solen och värmen tog ut sin rätt. Trots att många sökte skugga kände vi oss ganska slaka, men nöjda med årets Apelrödsdag, när vi styrde kosan hemåt på eftermiddagen.

Nästa gång vi ses blir kanske då vi reser runt en gammal spårvagn i Göteborg och besöker World of Volvo.