Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Medlemsmöte 26 april 2019

Olle Näs.

Olle Näs.

Ett trevligt möte med bra underhållning.

Ännu en gång fyller medlemmarna i PRO Korsnäs -Vika samlingslokalen i Hosjögården. Ordföranden Håkan Sahlander hälsar alla välkomna till en stunds trevlig gemenskap med den viktiga informationen att majs månadsmöte är flyttat till fredag 17 maj, också då på Hosjögården.

Sedan är det vårt trafikombud Carl-Gustav Sjödins tur att berätta om den studiecirkel som PRO och ABF hoppas skall komma igång till hösten. Det är en kurs som riktar sig till äldre som vill uppdatera sina trafikkunskaper.

Denna fredag står dom populära musikanterna Olle Näs och Ove Östberg för underhållningen. Dom bjuder på lite gamla godingar och låtar med tänkvärda texter. Allt ifrån Dan Andersson, Alf Robertsson till Beatles. Naturligtvis spelar dom sin signatur ” Gamla polare från tiden det begav sig ”. Vi sjunger tillsammans i ett Sven-Ingvar potpurri. Hela salen svajar, sjunger med och klappar händerna. En glad och härlig stund.

Naturligtvis fikar vi och har lotteridragning.

Avslutningsvis blir det lite information om vad som händer framåt. Det blir två gemensamma skogspromenader 5/5 och 24/5. Boulen flyttar utomhus 8/5. En hemlig resa blir det också, den 22/8. Mer information om den på majmötet.

Ulla Persson