Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Medlemsmöte 17 maj 2019

Vårterminen avslutades med trevlig underhållning och en mazarin till kaffet.

Anna Starks trio.

Anna Starks trio.

PRO Korsnäs-Vika hade vårens sista medlemsmöte på Hosjögården fredagen 17 maj. Ordförande Håkan Sahlander hälsade alla välkomna denna fina försommardag. Han informerade om att vi efterlyser personer som vill engagera sig i föreningen som kontaktpersoner.

Från Dalatrafik fanns Kia Åhl på plats. Vi fick lära oss allt ifrån Dalatrafiks organisation till olika biljetter och hur man kan söka information på deras hemsida. Dalatrafik är en stor organisation med 750 anställda och har en omsättning på ca 990 miljoner kronor. Det är också en modern organisation som använder dagens teknik i sitt arbete. Alla bussar är uppkopplade och kan följas varje sekund var de befinner sig. Dalatrafik har en hemsida där man kan söka all slags information. Men det går också bra att ringa till deras kundtjänst . Där kan man b la beställa en egen tidtabell eller få information om biljetter.

Därefter var det dax för underhållning. Denna gång var det Anna Starks trio som sjöng och spelade för oss. Dom bjöd på jazz, visor och skillingtryck.

Fikat var denna gång lite extra festligt med smörgås och mazariner. Anna Stark sjöng då en passande tokrolig visa om just mazariner.

Vi avslutade med lottdragning och därefter utdelning av blommor till tre personer som fyllt 90 år. Styrelsemedlemmarna fick också en blomma som tack för sitt arbete.