Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Medlemsmöte 25 januari 2019

Esbjörs Christina Warg underhåller.

Esbjörs Christina Warg underhåller.

Ca 60-70 personer deltog i medlemsmötet den 25 januari 2019 och fick lyssna till många finstämda visor framförda av Esbjörs Christina Warg.

Ordföranden hälsade välkommen och Erik Svensson inledde med att berätta lite om styrelsearbetet inom föreningen. Han välkomnar fler att anmäla sig till någon form av styrelsearbete eller annat arbete inom föreningen. Bland annat så behövs en person med datavana som kan ansvara för medlemsadministrationen inom föreningen.

Information lämnades om att en Ålandskryssning planeras under våren. Alla resor som arrangeras inom Falu samorganisation kommer att erbjudas till alla medlemmar inom föreningarna. En pubkväll kommer att hållas på Hosjögården den 13 februari. Från och med mötet i mars kommer medlemsmötena att tidigareläggas till kl. 13.30.

Efter informationen tog Esbjörs Christina Warg vid. Hon sjöng många finstämda visor till ackompanjemang av gitarr. Hennes repertoar är bred och deltagarna fick höra visor av Cornelis Vreeswijk, Sting, Ernst Rolf, Lillebjørn Nilsen, Alf Hambe, Kris Kristofferson med flera. Christina avslutade med den vackra visan ”Av längtan till dig”. Emellan låtarna så inflikade hon små berättelser kring sångerna och några reflektioner om vad som utspelat sig i världen när låtarna först spelades.

Som vanligt serverades fika med goda smörgåsar och kakor. Mötet avslutades med lottdragning och ordföranden tackade för den trevliga underhållningen och inbjöd till årsmöte fredagen den 22 februari 2019 kl. 14.00.