Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Våravslutning i Vika 25 maj 2015

Omkring 80 personer hade mött upp till vårens sista medlemsmöte i Vika. De fick lyssna och sjöng även glatt med i många av de låtar som Tom Bergerengen spelade.

Våravslutning i Vika.

Våravslutning i Vika.

Tom Bergerengen spelar och sjunger.

Tom Bergerengen spelar och sjunger.

Ordföranden kunde hälsa ca 80 medlemmar välkomna till vårens sista medlemsmöte för Korsnäs-Vika PRO. Denna gång hölls mötet i församlingshemmet i Vika.

Information om personalsituationen vid Vårdcentralen Norslund lämnades. Bemanningen kommer att bli betydligt lägre under sommarmånaderna och informationsnumret 1177 till sjukvårdsrådgivningen kommer att hållas stängt under en tid.

Information lämnades också om höstens kurser. En kurs i vinkunskap och en läsecirkel är planerade. Eventuellt kommer även en kurs i knivslöjd att starta.

Efter informationen tog Tom Bergerengen vid. Han började med att spela Olle Adolphsons ”Råd till dig och mig”. Det var en passande låt som börjar ”Nu kan man äntligen andas ut för nu är äntligen vintern slut”. Vi fick också höra fler sommarlåtar såsom Stig Olins ”Jag tror, jag tror på sommaren”. Publiken sjöng glatt med i många av låtarna. Tom har en bred repertoar och spelade både visor, dansbandslåtar, jazzlåtar och mycket mer.

Som vanligt avslutades mötet med lotteridragning och ordföranden avslutade med att hälsa alla välkomna till höstens möten.