Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Höstmöte 20 november 2015

Underhållare vid mötet.

Underhållare vid mötet.

Det svängde rejält när Stig Lindstedt tog fram saxofonen och rev av många fina låtar vid höstmötet för Korsnäs-Vika PRO.

94 personer hade mött upp när Korsnäs-Vika PRO höll höstmöte den 20 november 2015. Budgetförslag för år 2016 redovisades och antogs. Styrelsen valdes att gemensamt sköta reseledaruppdraget fram till årsmötet i februari nästa år. Vid årsmötet väljs nya reseledare.

P-O Olsson informerade om resor arrangerade av Falu samorganisation. Under år 2016 kommer resor till Österlen, runt Husbyringen, vandringsresa till Österrike, resa till Säterbygden och resa till julmarknaden i Rostock att arrangeras. Eventuellt kommer en resa på inlandsbanan att arrangeras under år 2017. PRO Dalarna anordnar en resa till Island år 2016. Föreningen kommer troligen att arrangera en resa med Birka till Åland under våren.

Stig Lindstedt och Mats Olsson tog över och underhöll deltagarna. Det svängde bra när Stig tog fram saxofonen och rev av låten ”Öl” och ”Jag tycker inte om dig” med flera låtar. Låtarna varvades med roliga historier som lockade till många glada skratt. Publiken fick även vara med i allsång och tralla till ”Gunnar Vägman”.

Som vanligt avslutades mötet med dragning på lotterier.