Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Höstupptakt 28 augusti 2015

Glada medlemmar.

Glada medlemmar.

Medlemmar i Korsnäs-Vika PRO fick uppleva en trevlig eftermiddag i sällskap med Bengt-Olov Filmersson den 28 augusti.

Korsnäs-Vika PRO höll höstens första medlemsmöte på Hosjögården den 28 augusti. De drygt sextio personer som deltog fick uppleva en trevlig eftermiddag.

Information om kommande aktiviteter såsom promenader i Puttbo och Backa, läsecirkel, kurs i vinprovning och knivkurs samt studiebesök på Falu fängelse vandrarhem lämnades.

Anna-Greta Toresbo, Inga-Britt östlin och P-O Olsson uppvaktades med blommor som tack för fint arrangerade resor inom föreningen.

Bengt-Olof Filmersson, en speleman från Kristinehamn, numera boende i Hedemora, underhöll med sång och gitarrspel och roliga historier. Han sjöng många trevliga visor skrivna av bland andra Lasse Dahlqvist, Alf Hambe, Alf Robertsson med flera. Han berättade också mycket trevligt om låtskrivarna. Han sjöng några skillingtryck och gjorde publiken uppmärksam på att många har en ganska dyster text. Sedan kan det helt plötsligt komma ett glatt Hej, hej, fadderi, fadderi och fadderalla. Det stämmer inte riktigt ihop och blev väldigt tydligt och roligt vid hans framförande. Sång och spel varvades med ett antal roliga historier och publiken fick en verkligt trevlig eftermiddag. Avslutningsvis blev det allsång med ”I natt jag drömde” och slutligen Lasse Berghagens ”Sträck ut din hand.”

Nästa möte äger rum den 25 september och Hovkvartetten står för underhållningen.